AGAPE Rent a Car Beograd:+381 (061) 664 8202 Viber:+381 (061) 664 8202 :Tel: +381 (011) 2774 446
Mirjevski bulevar 21, 11060 Beograd, Karaburma

Rent a car Aerodrom Beograd

Rent a car Aerodrom Beograd – je  jedno od usluga koje vam nudi naša novoosnovana agencija za iznajmljivanje vozila Rent a car Beograd Agape.  Naša visoko funkcionalna vozila sa kojima će Vaša vožnja, kako u gradu, tako i van njega, biti prijatno iskustvo. Sa željom da svim klijentima pružimo podjednaku pažnju i izađemo u susret Vašim željama, pružamo maksimalan nivo usluge, brzo, efikasno i jednostavno.

rent-a-car-aerodrom-beograd-1200x550

Preuzimanje i vraćanje vozila
Vozilo se moze preuzeti i vratitiu nasoj poslovnici a moguca je i dostava odnosno vracanje vozila izvan poslovnice direktno na aerodromu Beograd (Aerodrom Nikola Tesla) .Vozilo se moze preuzeti i vratiti i neradnim danom i izvan radnog vremena uz doplatu. Prilikom preuzimanja i vracanja vozila ,obavezno je potpisivanje obrasca o stanju vozila. Savetujemo da zajedno sa nasim sluzbenikom dobro pogledate vozilo.Najmodavac nece obestetiti klijenta za gubitak ili ostecenje licnog prtljaga i robe koja se nalazi u/na iznajmljenom vozilu.

Rent a car Aerodrom Beograd

Usluga koja je predvidjena da direktno sa aerodroma u Beogradu preuzmete svoje vozilo. Na taj način možete uštedeti na vremenu ali i na novcu koji bi dali na taxi. Ova usluga je idealna za sve putnike koji dolaze na odmor ili su poslovno u Beogradu, Srbiji na par dana ili na par meseci. Na duži najam vozila možete dobiti popust. Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati.