AGAPE Rent a Car Beograd:+381 (061) 664 8202 Viber:+381 (061) 664 8202 :Tel: +381 (011) 2774 446
Mirjevski bulevar 21, 11060 Beograd, Karaburma

Rent a car Beograd

Rent a car BeogradAgape je novoosnovana agencija za iznajmljivanje vozila koja Vam nudi nova, visoko funkcionalna vozila sa kojima će Vaša vožnja, kako u gradu, tako i van njega, biti prijatno iskustvo. Sa željom da svim klijentima pružimo podjednaku pažnju i izađemo u susret Vašim željama, pružamo maksimalan nivo usluge, brzo, efikasno i jednostavno.

U  voznom parku Rent a car Beograd – Agape nalaze se potpuno nova vozila marke Reno Klio i Kia Rio Sedan, koja poseduju klima uređaj i air begove. Kilometraža je ograničena na 150 km dnevno, a najam vozila se plaća prilikom preuzimanja istog i to kreditnom karticom (Visa, Mastercard), uplatom na račun (pravna lica) ili gotovinom. Prilikom najma vozila potrebno je ostaviti obavezan depozit od 200 eur koji se polaže se putem kreditne kartice ili gotovinom.

Sva  vozila u  Rent a car Beograd – Agape su kasko osigurana i ovo osiguranje je uključeno u cenu najma vozila, i pokriva štetu nastalu krađom vozila ili delova vozila. Osiguranje NE VAŽI u slučaju da je prilikom krađe vozilo bilo otključano ili je ključ bio ostavljen u bravi volana. Takođe, klijent je dužan da u slučaju da se desi krađa, dokumenta i ključeve vozila dostavi agenciji.