AGAPE Rent a Car Beograd:+381 (061) 664 8202 Viber:+381 (061) 664 8202 :Tel: +381 (011) 2774 446
Mirjevski bulevar 21, 11060 Beograd, Karaburma

O nama

Rent a car Beograd – Agape je novoosnovana agencija za iznajmljivanje vozila koja Vam nudi nova, visoko funkcionalna vozila sa kojima će Vaša vožnja, kako u gradu, tako i van njega, biti prijatno iskustvo. Sa željom da svim klijentima pružimo podjednaku pažnju i izađemo u susret Vašim željama, pružamo maksimalan nivo usluge, brzo, efikasno i jednostavno.

Svi korisnici agencije za iznajmljivanje vozila Agape moraju posedovati važeću vozačku dozvolu najmanje četiri godine, kao i ličnu kartu ili pasoš. Minimalni period za najam automobila u agenciji Agape Rent a Car Beograd je jedan dan (24 časa), a vozilo je potrebno vratiti u isto vreme kada je i preuzeto sa tolerancijom od 1h zakašnjenja.

Po isteku ovog prekoračenja dolazi do zaračunavanja novog dana najma vozila. Ukoliko zakupac skrati ugovoreni period najma, rent a car Agape zadržava pravo da naplati penale u visini do najviše dva dana najma. Ukoliko se zakupac ne pojavi i ne otkaže rezervaciju 72h unapred, agencija zadržava pravo da naplati dva dana najma. Produžetak najma mora se blagovremeno prijaviti i može se produžiti samo uz dogovor sa agencijom.

rent-a-car-beograd-1200x550

U našem voznom parku nalaze se potpuno nova vozila marke Reno Klio i Kia Rio Sedan, koja poseduju klima uređaj i air begove. Kilometraža je ograničena na 150 km dnevno, a najam vozila se plaća prilikom preuzimanja istog i to kreditnom karticom (Visa, Mastercard), uplatom na račun (pravna lica) ili gotovinom. Prilikom najma vozila potrebno je ostaviti obavezan depozit od 200 eur koji se polaže se putem kreditne kartice ili gotovinom.

Sva naša vozila su kasko osigurana i ovo osiguranje je uključeno u cenu najma vozila, i pokriva štetu nastalu krađom vozila ili delova vozila. Osiguranje NE VAŽI u slučaju da je prilikom krađe vozilo bilo otključano ili je ključ bio ostavljen u bravi volana. Takođe, klijent je dužan da u slučaju da se desi krađa, dokumenta i ključeve vozila dostavi agenciji.

Ukoliko Vam je potrebno sedište za dete ili GPS navigacija, oni su uračunati u cenu najma vozila i mogu se preuzeti u našoj agenciji. Radi Vaše sigurnosti naša vozila redovno prolaze sigurnosne provere i čiste se pre svakog najma.